Vanmiddag zijn in Gent de prestigieuze Michelin-sterren weer uitgedeeld.
Het Geelse sterrenrestaurant La Belle behoudt zijn ster. "Wat ik enorm apprecieer is het mooie commentaarstuk in de gids zelf", vertelt Chef Peter Vangenechten.
"Het feit dat La Belle omschreven wordt als een mooi internationaal verhaal op het Kempens platteland is een serieuze opsteker voor mezelf en voor mijn team. Michelin sprak ook zijn waardering uit voor een intieme sfeer die we creëren met onze stijlvolle inkleding van het restaurant."
Eerder deze maand behaalde La Belle een mooie 14,5/20 en kreeg het een extra koksmuts in de culinaire gids Gault&Millau.
La Belle besteedt veel aandacht aan de totaalbeleving. In 2019 lanceerde het met Belle Business een nieuwe formule, specifiek gericht op bedrijven. En dat valt letterlijk in de smaak. De kook- en wijnworkshops, aangevuld met een leuke wandeling in de bossen van Bel, zijn een voltreffer.
Andere nieuwigheden dit jaar waren de lancering van de eigen Moorland-gin en de realisatie van een nieuwe website in drie talen.
Contact:
La Belle
Bel 162
2440 Geel
info@la-belle.be
014 708 451